fredag 21 februari 2014

Återbrukskonferens 7 april kl 18-21

Det är med stor glädje jag har möjlighet att presentera att Centerpartiets Brommanätverk arrangerar en konferens med tema återbruk måndagen den 7 april kl 18.00-21.00 i Sjöpaviljongen, Alvik.

Detta är den tredje konferensen som vi i Brommanätverket arrangerar. I år levlar vi upp i EU:s avfallstrappa - från återvinning till återbruk; då det senare är mer miljönyttigt än det förra. Eminenta gäster är representanter från Blocket och Refurn, men också SRV återvinning. Europaparlamentskandidat Fredrick Federley kommer också för att berätta om politikens roll för att öka återbruket. Vad kan han göra i Europaparlamentet för att återbruk ska öka i medlemsländerna och framför allt bland oss konsumenter?

Vi kommer att avsluta kvällen med en lägesbild över Brommas återvinningsstationer. FTI AB medverkar. Du som bor i Bromma och är intresserad av miljöfrågor, särskilt återbruk, är varmt välkommen med din anmälan till mig!

Om du har förslag på vad Stockholms stad ska göra för att öka återbruket kan du bidra med ditt förslag till vår tävling. Mejla mig ditt förslag helen.tornqvist@centerpartiet.se En jury kommer att utse bästa förslaget och priset är ett presentkort på 300 kr.

Etiketter: , , , , , , , , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter