söndag 29 augusti 2010

Stockholmscentern talar om framtiden

I valstugan får vi prata med människor om framtiden. Många unga kommer med anledning av skolarbeten och frågar varför man ska rösta på Centerpartiet. De tar sig tid att lyssna på våra förklaringar av hur vi vill se Sverige och Stockholm:

Stockholmscentern vill se en växande stad där vi bygger på höjden och därför kan rädda parkerna. Det gröna är våra oaser och våra vardagsrum. Vi ser en stad där var och en är anställd för sin kompetens, inte pga mängden anställningsår eller facklig anslutning. Vi vill belöna den som gör goda val för vår miljö. Vi tror på människan som med sina pengar och sina val utgör marknaden. När många människor gör miljövänliga val kan vi se förändringar även i utbud och efterfrågan hos företag. I framtiden måste man skapa sig ett jobb. Därför ska vår skola innehålla ett lärande där du får växa. Där initiativ och kreativitet premieras och där vi anpassar utbildningen utifrån individen. Vi vill ha ett Stockholm utan hemlöshet. Företagsklimatet måste förbättras ytterligare, så att det blir lättare och mer lönsamt att driva företag. För de nya jobben - de finns i företagen. När fler jobbar får vi in mer skatt till vår framtida förnyade välfärd.

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Roger Irve Malm said...

Ja fyr för hundan. Det är klart att Centerpartister tycker att det är bra att Stockholm fortsätter att sälja ut resurser , plockar bort ca 80 miljoner från de mest utsatta i stockholm och sänker skatterna. Det är human politik värdig Stureplanscenterns företrädare. Det var länge sen du gnällde på facket förresten. Varför inte hosta upp lite förakt och gotterier över er politik?

söndag 29 augusti 2010 kl. 16:06:00 CEST  
Blogger Helen Törnqvist said...

Hej Irve. Jag har saknat dina kommentarer :)
Centerpartiet vill inte sälja ut resurser. Vi har en stark politik för de riktigt utsatta: Hemlösa och missbrukare. Vi vill se ett Stockholm där alla får växa. Mvh Helen

söndag 29 augusti 2010 kl. 18:39:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter