söndag 10 augusti 2014

35 dagar kvar till valet - du kan göra skillnad!

Vilket inspirerande valkonvent! Över 700 centerpartister möttes i Solna för att kicka igång valrörelsen. För mig var det första gången vid Arenastaden och visst var det mycket asfalt, men området är ju under uppbyggnad, så det gröna kommer väl runtomkring var eftersom.

Det är alltid härligt att träffa nya bekantskaper och gamla vänner och ådran är ju den politiska diskussionen. En vass valplattform hade antagits av förtroenderådet. För fler företag som kan skapa jobb i hela landet och en bättre miljö med mindre gifter i vardagen. Man lyckas med konsten att vilja stärka och modernisera landsbygden samtidigt som vi går till val på världens grönaste städer.

Annie Lööf höll ett väldigt bra tal. Ideologiskt och tydligt. Och nu kommer credden för det hårda arbete och de tuffa matcher som Lööf har tagit. Centern hittar väg framåt skriver DN.

Centerpartiet vill ha ett nationellt matlyft och vill lägga 100 miljoner på det. En viktig insats. Centerpartiet driver matfrågorna med både kunnighet och engagemang, något som Carl-Jan Granqvist bekräftade i sin hyllning till Eskil Erlandsson.

Nu är det bara 35 dagar kvar till valet. Valet om ett fortsatt fritt, grönt och företagsamt Sverige och Stockholm eller om socialismen ska greppa din vardag. Jag är övertygad om att människor mår bättre när de ges förtroendet att välja, när man uppmuntrar entreprenörskap och initiativ och när vi jobbar tillsammans med näringslivet och med ekonomiska styrmedel och information för att skapa en bättre miljö.

Vill du bidra till att Centerpartiet blir större i riksdagen, att Lööf får fler centervänner i regeringen och att fler centerpartister kan driva på om mer kollektivtrafik i landstinget? Kontakta www.stockholmscentern.se Vill du bidra till min kampanj och att jag får jobba med miljöfrågorna i riksdagen? Kontakta mig på helen.tornqvist@centerpartiet.se eller följ mig på Twitter eller Instagram: helentornqvist

Tillsammans kan vi driva en rolig valrörelse - men bara om du tackar ja och anmäler Dig :)

Etiketter: , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter