fredag 21 december 2012

Skolplikt vs läroplikt - ett frihetligt dilemma

Den 22 januari kl 18.30-20.00 arrangeras ett samtal om skolplikt vs läroplikt - ett frihetligt dilemma. Jag får möjlighet att samtala med CUF:s ordförande Hanna Wagenius medan John Kåberg modererar.

Det ska bli riktigt roligt att diskutera frågan. Intresserade - oavsett politisk hemvist - är varmt välkomna till Scandic Malmen vid Medborgarplatsen. Stockholmscentern står bakom. Moderatorn har utlovat stort utrymme för publikfrågor.

Etiketter: , , , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

C kommer med så många konstiga ideer att man baxnar. Nu vet jag att det är förslag och att det skall beslutas efter diskussion bland de som valts av medlemmarna. Men just nu verkar det vara väldigt högflygande planer. Det här som skolan är en sak.

lördag 22 december 2012 11:50:00 CET  
Blogger Helen Törnqvist said...

Hej Robert! Tack för din kommentar. Det är viktigt med en skola som är likvärdig och ger alla barn hög kvalitet. Jag tycker att dagens skolplikt är bra, då den värnar varje barns rätt till skolgång. Dock måste också barnets rätt till kunskap stärkas. Jag tycker inte att Centerpartiet har högtflygande planer. I ett idéprogram ska man ta sikte på stjärnorna, som kan leda vara en kompass i den politiska natten. Vänligen, Helen

lördag 22 december 2012 14:51:00 CET  

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter