söndag 4 april 2010

Maud Olofsson har starkt stöd bland unga

Aftonbladet presenterar idag en mätning av väljarnas förtroende av partiledarna. Maud Olofsson har en stark tredjeplats. Hon går särskilt bra hem hos kvinnor och unga. 45 % av personer under 30 år har starkt eller mycket starkt förtroende för Maud Olofsson, vilket jag tror är ett tecken på att man efterlängtar ett värderingsskifte och ger Olofsson ett kvitto på den viktiga roll Centerpartiet har tagit att stå upp för ungdomars möjlighet på arbetsmarknaden. Något som partiet medvetet fattade beslut om redan 2006.

Maud Olofsson är större än partiet. Jag är stolt över att få stå på samma riksdagslista som hon gör. Nu måste vi i centersverige möta upp med goda lokala, liberala, entreprenöriella, gröna lösningar och förslag som ger människor mer egenmakt. Som vi gör hela tiden. Men nu är det dags att bävra på. Vi vände trenden i och med RUT-avdragsdebatten. Men nu ska kurvan uppåt! Det behövs ett starkt Centerparti i kommuner, landsting och regering. För det gröna företagandet, för egenmakten och för individens drivkraft.

Uppmärksammar mig gör Per Ankersjö. Bloggar gör också Johan Örjes, Mary X Jensen,

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger Unknown said...

Kul att hon går hem hos någon enda då. Jag utgår från att de unga hon har stöd hos är CUF:are? För jag känner då ingen som inte som inte skriker "Stäng av för fan" eller "Byt kanal" när hon är på radio på jobbet.

Läs gärna liberalen(!) Bo Rothstein på Göteborgs universitet om vad ert bävrande gör med samhället.

http://www.expressen.se/1.1940638

måndag 5 april 2010 kl. 09:44:00 CEST  
Blogger Helen Törnqvist said...

Hej Johan! Tack för din kommentar. Det är klart att CUF:arna gillar henne. Det är lätt att hitta en jargong kring starka ledare, men lyssnar man till de förslag hon har strävar de efter ett samhälle med starkare individer som får mer makt över sitt eget liv. Tack för lästipset. Mvh Helen

måndag 5 april 2010 kl. 10:41:00 CEST  

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter