lördag 1 juni 2013

Nominera en eldsjäl - vinn en elcykel

 
 
Idag kampanjade Stockholmscentern vid St Eriksplan. Vi delade ut en folder om Ett hållbart Stockholm, bjöd på kaffe och pratade politik med glada Marathon-besökare. I vårkampanjen ingår att kunna nominera en eldsjäl. Någon vars engagemang har betytt något för ett växande och hållbart Stockholm. Du kan nominera och motivera din nominering till sthlm@centerpartiet.se


Det är alltid roligt att träffa centervänner och att prata med väljare. Det är med stolthet vi kan berätta om de förslag för förbättrad cykling och stadsmiljö som stadsmiljöborgarrådet realiserar i Stadshuset och därmed för stockholmarna.
 
Jag inser att mitt förslag om små mini-återvinningsstationer i anslutning till T-bane-nedgångar eller befintliga papperskorgar kan betyda mycket för en bättre stadsmiljö. Se den överfulla papperskorgen ovan, som till stor del tycks bestå av tomma latte-muggar och därmed mycket pappkartong, platslock och där emellan luft. Det är också kul när invånare vill diskutera förbättringsförslag. En busschaufför ville förfina soptekniken av sand för att minska antalet partiklar, något som jag framför till vår representant i Trafiknämnden. Trots regnet var vi vid gott mod och fick även hejarop av en centerpartist från Falköping.

Etiketter: , , , , , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter