måndag 21 november 2011

Centerpartiet som idémotor

Idag presenterade Annie Lööf och Per Ankersjö bakgrunden och inriktningen för Centerpartiets förnyelsearbete kring nytt idéprogram. Det är roligt att Lööf valt just Ankersjö till ordförande för idéprogramgruppen. De skriver på Brännpunkt här

Programmet ska vila på värden som frihet, trygghet och hållbarhet. Det är ett viktigt arbete som kan komma att involvera många människor under en öppen process där engagemang skapas och får växa. Resultatet kommer att bli så bra som möjligt om så många som möjligt gör sig delaktiga och gör sin röst hörd. Idéprogrammet ska ersätta det befintliga programmet "Där människor får växa" som har tio år på nacken och ligga till grund för den politik och den kommunikation Centerpartiet ska driva och föra gentemot väljare i vårt avlånga land. Det ska antas på en framtidsstämma 2013. Jag ser framemot att vara delaktig. Jag blir också stolt över mitt parti som går i bräschen för att mejsla ut en framtidsbild för Sverige.

Johan Hedin, Magnus Svensson, Mikael Persson och bloggar också. Roligt att också se Emil Källström ta plats i programgruppen.

Etiketter: , , , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter