lördag 24 mars 2012

Kickoff för Framtidsbygget

Stockholmscenterns stämma pågår. Vi har hört ett inledningsanförande av Per Ankersjö. Han lyfte all den politik från Centerpartiet som har blivit Alliansens: Bättre cykelmöjligheter, bygga ut tunnelbanan, insamling av matavfall, viktbaserad avfallstaxa mm.

Men Per presenterade också den stadsbyggnadspolitik som Stockholmscentern gick till val på och driver. Vi är fortfarande det enda parti i Stadshuset som vill bygga på höjden i innerstaden. Enligt Per är vi det enda parti någonsin som gått till val på att bygga mer.

Därefter har vi i kommittéer diskuterat de motioner som har skrivits. Motionerna kommer upp till plenidebatt senare.

Nu är det paneldebatt om ideologi, individens frihet och liberalism. Alice Teodorescu, Nima Sanandaji och Bosse Svensson deltar. Det handlar om företagande, visioner, integritet, men också om rätten till liv och sin kropp. Spännande och som en bra start av Framtidsbygget dvs en ideologisk injektion inför de ideologiska diskussioner som kommer att följa. Där är jag processledare och har förmånen att få leda ett antal kvällar som medlemmar och sympatisörer kan ansluta för att fysiskt mötas och diskutera ideologi. Därutöver sker ju själva skrivarbetet på nätet. Det är öppet för vem som helst. Ta chansen!

Etiketter: , ,

0 Comments:

Skicka en kommentar

Links to this post:

Skapa en länk

<< Hem

Design: Denna blogg är skapad av Daniel Runvik | Foto: Christina Bodelsdotter